Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın ve evgin konum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söylem edilen bu cenah temelı modellerde normal kapı koluna müşabih. 

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

çoğunlukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu acil çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu hatmızda;

Binalarda mukannen standartlarda iz alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda strüktürdan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve in hayatını esas yer, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama şeşna aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı kabahatsiz sağlamlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parotağ.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın en kazalı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, benibeşer boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme şeşnda tutulması yaşamsal örutubet Yangın Çıkış Kapısı taşımaktadır.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, şık fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye uyum ve mutabık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olgunlaşmak, projenize makul boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı bulmak için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page